Super mätt

Nyss ätit fläskfile, klyftpotatis med bea, super gott. Jämt när man gör sån mat så äter man alldelse för mycket så att man nästan mår dåligt.

Sista avsnittet av ensam mamma söker var det idag också. Tyckte alla gjorde bra val förutom Johanna,  och att Anette skulle välja Rickard har man förstått förlängesen skulle ha blivit förvånad om hon valde Magen. Man vart lite tårögd när Anette hade valt Rickard, för dom var så kära. Undrar om man forfarande har konstiga hormoner sen graviditeten!?

Sen har vi kollat på Eric och Mackan, sköna killar fast dom påminer lite om Fredrik och Filip.

Hittade en ny mössa och strumpor åt Elvin tidigare idag när vi var på köpis. Köpte även byxor och en body åt han, lindex har ju 2 för 3. Och så spyhanddukar från Ikea vart det oxå, super bra med många eftersom dom blir dyngsura efter en spya.

Jämt om vi ser nå kläder med älgar på så tar vi den istället för nån annan, fast den andra kanske var finare. Men det blir så bara för att Emil är jägare så då vill han att Elvin har älgar på kläderna.

Älskar plyschbyxorna från lindex med stjärna på och nu har han dom i färgerna grå, svart och brun, tror det bara är mörkblå som fattas. Förutom rosa och lila då men det kan han ju inte ha! Ska köpa dom i större storlek sen också.

(Klicka på bilderna för större bild!)
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0