Hallå

Vi flyttade ur vår lägenhet i fredas så nu bor vi fyra mil ut i skogen och ska göra det en månda innan vi får flytta in i våran nya lägenhet i Valbo =) Funkar bra änsålänge att bo där ute fast vi kanppt har nå sänding på mobilerna och inge internet, men jag har ju min lilla famlij med mej och det är allt som behövs.

Just nu sitter vi hemma hos min mamma och har precis ätit pizza och vi tänke ta och åka hem snart för de tar ju ett tag.

Får se när jag skriver nästa gång, vi har ju inge internet just nu men ska försöka upd. så mycket som möjligt!


Lill gubben

Elvin älskar att dricka ur glas så fort jag håller i ett glas så börjar han sprattla med både armar och ben och vill också dricka. Och just de, idag har Elvin skakat på huvudet två gånger haha såg jätte roligt ut!





Bilder från förra veckan!

Sista natten

Jag hann inte färdigt allt som jag hade tänkt tills Emil kom hem, det tar mycket längre tid än vad man tror. Och så lärde jag ta hand om lilla Elvin som vill ha uppmärksamhet nästan hela tiden.

Men nu är vi nästan färdig det ända som finns kvar här hemma är sängen, tvn, datan, en karton och lite små saker. Fast Emil är och kör våra saker just nu så han får hålla på ett tag till.

Det kommer bli fruktansvärt skönt att flytta härifrån fast ändå så känns de lite sorgligt för det här är ju faktiskt Elvins första hem!

Nä nu ska jag lägga mej på täcket på golvet och kolla på tv4, äckligt mät är jag också och magen har svält upp så de ser ut som om jag skulle vara halvvägs i graviditeten. Så fort jag äter nånting nu så sväller magen upp på mej, fattar inte de har blivit så sen jag var gravid jag som hade en plat mage förut!

Eeh nu är de bara en massa svamel men inte så konstigt när lillskiten ville gå upp halv fem imorse så jag är helt slut!

Mycket att göra lite tid

Elvin har nyss fått grött och ammat lite så nu ligger han och sover med proppfull mage och jag sitter och äter lite frukost nu. Idag flyttar vi ju som jag har skrivit några gånger men har mycket kvar att fixa innan och hoppas jag hinner!

Göras innan 16.30:
~Packa färdigt
~Diska allt som finns kvar
~Tvätta så mycket som det går
~Rensa ur skafferiet
~Betala räkningar
~Mixra Elvins mat
~Göra efterrätt till Elvin
~Adressändring
~Göra tvättservetter till Elvin
Sen så måste jag ta hand om Elvin mat, byta blöja, leka med och söva! Och så skulle jag vilja ta en dusch!
Så har absolut inte tid att sitta här så såfort jag har ätit klart måste jag börja!






Morgonbus!

Tycker synd om Emil som inte får ligga och gosa och mysa med Elvin på mornarna när han är som gladast. Imorse fick han för sig att vakna halv fem men som tur var så somnade han om efter 1 ½ timme och sen sov han till åtta. Elvins sovtider som han har haft en månad ungefär är 20.30-08.00 (en halv timme +/-) riktigt skönt faktiskt!

Igår vara jag och Emil uppe till halv två och packade och gjorde mat till Elvin, det blev:
~lax m. potatis, morötter, ärtor
~kyckling m. potatis, broccoli, morötter
~kyckling m. pasta, morötter, paprika
Fast vi hann inte mixra det så det ett måste idag!




Måste bara

Tänkte bara vissa att på senaste tiden har Elvin börjat suga på tårna!







Fullt upp

Har egentligen inte så mycket kvar att packa men det tar lång tid ändå för det är inte bara att slänga ner allt i lådorna utan jag måste kolla vad som kan slängas också så att vi inte får med oss en massa onödiga saker. Skönt ändå att rensa ut allt! Och så har jag lilla Elvin som jag måste ta hand om också men just nu sover han men då hade jag ju tänkt att äta, så har absolut inte tid att sitta här egentligen för imorn hade vi tänkt att flytta!!!

Försäkringskassan

Satt i telefonkö till försäkringskassan alldeles nyss för jag lär säga att jag har jobbat så att jag inte får föräldrarpening dom dagarna och att jag ska jobba tre dagar varje vecka i april. Jag hade plats 87 när jag började och trodde aldrig att jag skulle komma fram men två minuter senare så kom jag fram, skönt att dom har ordnat upp det där =)

Min lilla gofis!

Det är sällan Elvin är grinig faktiskt det är bara när han är trött, hungri eller sällskapsjuk annars är han jätte glad och busar och pratar, han är så go vår lilla bebis =) Och blyg är han inte heller förutom när han är trött då är det bara jag som gäller, han är så underbart härlig och guuud vad jag älskar dej min Elvin♥




Sitta ÖP på ett tag

Var inte så mycket folk på ÖP idag men vi var ialf där med Stina och Agnes och sen gick vi på en promenad i det kalla vädret och på vägen tillbax så hämtade vi Atle på dagis. Och nu sitter jag här hemma och tänkte börja med maten har inte ätit nån annat än frukost på Mikaelsgården så jag är jätte hungri!!




Elvin och hans tremening Agnes =)

Sen som vanligt

Missade bussen för en halvtimmesen som jag skulle ha tagit in till ÖP, sällan! Egentligen skulle jag behöva vara hemma och packa men får göra det resten av veckan istället=)

Inatt har Elvin vaknat flera ggr och drömt mardrömar och då kan vi inte ens få kontakt med han och det dröjer länge innan han öppnar ögonen och förstår att de inte var på riktigt. Så synd om han och han låter helt förstörd när han grinar.
Och så vaknade jag flera ggr av att han låg på mage och kollade runt och grinade lite för han ville att jag skulle vända tillbax han, när han är trött vill han inte göra det själv. Men sen nån gång imorse efter att han hade grinat länge efter en mardröm så lag jag han på magen och då sov han en timme, längsta han hade sovit inatt utan att vakna!
Så inte så mycket sömn för oss inatt :p




Köttfärssås och makaroner 6 mån

Gjorde ett lass med mat till Elvin här på kvällen och den här gången gjorde jag bara en maträtt för annars skulle jag få hålla på hela natten men tänkte göra lite mer imorn!

Köttfärssås med makaroner och morötter:

Du behöver:
~margarin
~köttfärs
~lök
~mattlagningsgrädde
~tomatpure
~krossade tomater
~lagerblad
~vitpepparkorn
~svartpepparkorn
~makaroner
~morötter

1. Koka köttfärsen i en kasrull tillsammans med kryddorna i ca. 5 min. Häll sen ur vattnet och kryddorna.
2. Koka makaronerna i en annan kastrull.
3. Skala och skiva morötterna och häll i dom i makaronvattnet och koka ihop i ca, 10 min.
4. Fräs löken i en annan kastull tillsammans med margarin.
5. Häll i köttfärsen och rör ihop.
6. Ha i krossadetomaterna, tomatpuren och matlagingsgrädden, låt puttra i ca. 10 min.
7. Blanda ihop allt, häll på lite margarin och mixtra till en slätt smet, klart!

(På mitt sätt, sen ska man ju göra det som passar ens barn bäst!)


 

Grillning

Först åkte vi ut till svartvikstugan med familjen Johansson/Persson men där var det fullt med folk så vi åkte upp till Allmäninge och grillade istället. Jätte skönt och trevligt var det men synd att solen gömde sig bakom molnen, och när vi kom hem så var vi helt slut så vi sov en 40 min alla tre.





Världens bästa kille♥

Emil sa igår kväll att han kunde gå upp med Elvin imorse fast de är hans tur att ha sovmoron, han är bra snäll för hur många är de som erbjuder nå sånt när man bara har sovmoron en dag i veckan!? Men jag tacka snällt nej för han verkligen är värd att sova ut!!

Ser ut som det blir fint väder idag så jag tänkte höra med familjen Andersson/Jakobsson om dom är sugen på att grilla, hade varit skoj längensen vi gjorde nå med dom!




Bilden är inte knäppt idag!

Lörda kväll

Är så fruktansvärt trött fast jag fick sovmoron till 09.20 så jag tänkte gå och lägga mej alldeles strax.

Michelle, Per och Clea var ju på besök här tidigare och Elvin tycker att Clea är så intressant och vill slita och ta på henne hela tiden!

Sen kom Anna hit och vi kollade på Robinsson som var jätte bra och jag längtar till nästa avsnitt, och så kollade vi på Jag vet vad du gjorde förra lördagen som jag bara kollade på i 5 min och sen satt jag mej vid datan för det var så dåligt!!

Kom på att sängen står obäddad, kul att hålla på med det mitt i natten :p




Stan med Sara

Igår var jag ju på stan med kära Sara, vi kollade på en massa barnkläder och käkade på Subway. Elvin fick en Rolling stone tröja av Sara och lite andra kläder av mej =)

Emil kom och hämtade oss sen och så åkte vi till hans pappa och åt mat och kollade på tv. Sen har vi packat förfullt både igår och idag för Emils mamma kom idag och hjälpte oss att köra ut några flyttlådor till ditt vi ska bo.

Nu sitter jag och väntar på att Michelle ska komma förbi och Emil är och spelar nån hockeybockey cup så han får jag inte se på ett tag.







Dumma magen

Egentligen skulle jag och Elvin ha suttit på bussen nu in till stan men vi missade den för Elvin fick en grinattack.

Han har varit så hård i magen på sista tiden så varje gång han ska bajsa så grinar han jätte mycket för det gör så ont, guud det är så synd om han. Men efter ett tag så kom jag på att det kanske är skönare för han att sitta på toan och det verkade det vara =) Jag började även med att ha i en klicka messmör i vällingen igår så de ska väl ge effekt om några dagar hoppas jag!

 Annars är han go och glad som vanligt min lilla älskling ♥




Atle 5 år!

När Emil kom hem från jobbet så åkte vi i väg på kalas, Elvins tremening fyllde 5 år.

 Ojojoj alltid full fart på han så jag vet vad jag har att vänta med Elvin :p Och Atle är helt tokig i Emil så fort Emil kommer så har han inte en lugn stund för Atle har så många olika saker han vill göra och min lilla Emil är så gullig och ställer upp så han är helt slut när vi åker därifrån.

Atle hade bla. fått en "tattueringsmaskin" som han självklart ville prova på oss men min tyckte han var så svår så han gav upp på engång för den skulle ändå bli ful så han, haha!






Självklart så lärde vi byta kläder på Elvin innan vi åkte för han spydde ner dom han har på sig på kortet, haha typiskt!

ÖP

Imorse missade jag första bussen och var på väg att missa nästa också men som tur var så kom jag med. Skönt de ska bli att slippa de här snart, har jag sakt att jag längtar fruktansvärt mycket till Valbo haha!

På Mikaelsgården gjorde vi inge speciellt utan satt mest och pratade och sen gick vi ut på en långpromenad i den sköna vädret. Men efter ett tag så lärde jag åka hem för Elvin började bli otålig att sitta i vagnen hela tiden.







Uppe med tuppen

Elvin vaknade vi sju imorse annars så brukar han vakna vid åtta men sen solen har kommit fram så verkar Elvin sovstrejka. Han sover knappt nå på dagarna längre kanske två ggr ungefär på en 40 minuter var, förut sov han minst 2-3 timmar på dagen och sen 2 ggr till! Men han blir väl piggare som alla vi andra av de sköna vädret.

Nu måste jag sminka mej, platta håret och sånt och sen ska vi med bussen in till ÖP. Skönt att vi flyttar till Valbo snart så att jag slipper åka buss så mycket, fast ett körkort kanske jag skulle fixa ;p




Tvärtimot

Elvin har en tvärtimot dag idag tror jag, inget jag gör duger och han vet nog inte riktigt vad han vill. Om han är trött och jag lägger han ner då vill han leka och får han leka nä då vill han äta osv. Men just nu är han nöjd och ligger fint på golvet och leker. Senare idag så ska jag jobba ett par timmar, ska bli ganka skönt att komma hemifrån en stund speciellt efter den här dagen. Ringa försäkringskassan och säga till vilka dagar jag har jobbat så att jag inte för "mammapengar" för dom dagarna!



Underbara sol!!

Gud vilken skönt väder vi har idag, synd att Emil jobbar bara annars hade vi kunnat göra nå roligt ute. Jag och Elvin satt en stund ute på balkongen ialf men sen var det sovdax för lillen och jag har en massa saker jag behöver göra här inne, så det blir inte så mycket sol för mej idag.

Igår var vi hem till Emma och Niclas och kollade på melodifestivalen. Helst hade jag velat att E.M.D vann men det gör mej inte så mycket att Marlena vann, låten är ganska skön ändå!




Trötter

Elvin har sovit i flera timmar nu och om jag hade vetat att han skulle sova så här länge så hade jag också gått och sovit en stund. Men jag har tänkt hela tiden att om jag går och lägger mej nu så kommer han säkert vakna och det hade han nog gjort också för så brukar det vara.

Först hade jag vagnen ute på balkongen men när jag var ut och skulle titta till Elvin så kände jag att de luktade rök så då tog jag in han till sovrummet och öppnade fönstret så nu sover han där i stället. Och vi behöver ändå vädrar ur efter magsjukan. Men jag har gardinen iför för jag fick för mej att de kunde flyga in en fågel, haha!





Ussh hatar verkligen rökare nuförtiden och jag tycker att gavlegårdarna skulle göra vissa hus helt rökfria!!!!



Pappa

Det verkar tyvärr som att Elvins första ord kommer att bli pappa, fast jag sitter och tjatar mamma hela tiden!



Sköna lördag

Dom senaste dagarna har Elvin börjat vaknat vid halv åtta och det blir ju en halvtimmes mindre sömn för mig och det märks lite gran på mornarna, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Fast nu 1½ timme senare så börjar jag bli människa igen.

Emil är och jobbar så de är bara jag och Elvin hemma, får se vad vi hittar på vi lär väl packa lite ialf för om två veckor flyttar vi ut till Hedesunda en månad!



Fredag

Jag och Elvin värkar ha klart oss från magsjukan som tur är men jag kan inte vara säkert förrens imorn för magsjukan sitter i 48 timmar har jag hört. Emil har ialf slutat spyt men är inte så pigg men han har ju inte ätit så mycket så det är ju inte så konstigt och sen så tar det väl ett tag för kroppen att återhämta sig.

 Så ikväll blir det en lugn hemmakväll fast utan chips och godis, så det är lite tråkigt men jag får baka en kladdkaka eller nå =)





Krångligt

Jag och Elvin var ute och gick en sväng idag och han tyckte det var jätte roligt att sitta upp och kika runt lite. Och undertiden jag sprang ner med barnvagen så satt Elvin påklädd och väntade på mej. Men jag tror att han mest undrade hur han skulle kunna leka med vantarna på för han satt helt stilla och sa inte ett ljud!




*Peppar peppar*

Än så länge är jag och Elvin forfarande frisk, stackars Emil har bara sovit och spytt hela dagen.

Första gången som jag har tagit hand om Elvin helt själv och jag lär ju säga att jag skulle nog inte klara av att vara utan Emil. Jag har inte fått nå vettigt gjort idag och knappt haft nå egen tid, fast de har gått bra ändå och jag och Elvin har haft det jätte mysigt men jag skulle inte vilja ha det så här varje dag. Så tack så mycket Emil för att du tar så mycket ansvar, det är inte alla som har en sån snäll och duktig pojkvän♥

Emil ligger och sover i soffan just nu med tre olika glas framför sig som består av vatten, fruktsaft och avslagen cola. Men han har knappt druckigt nå av det idag och jag måste påminna han hela tiden!




Magsjuka

Imorse när jag vakande hörde jag att tvn var på och blev livrädd för Emil brukar aldrig kolla på tv innan han åker till jobbet så det kunde inte varit han som hade glömt den på. Och jag är fruktansvärt rädd för spöken (det var min ända förklaring till att tvn var på) så jag vågade inte resa mej ur sängen och kolla så jag skickade ett sms till Emil och frågade om han hade kollat på tv imorse (vågde inte ringa utifall spökena skulle höra att jag var rädd) och då hörde jag Emils sms signal så då förstod jag att han var hemma och vågade gå upp och titta! Han har ialf fått magsjuka och jag som trodde att vi skulle klara oss från det, men änsålänge är de bara Emil som är sjuk "peppar peppar"!




Bullbak

Först var vi till bvc och Elvin fick 6-månaders sprutan och vart undersökt av en läkare! När Elvin fick sprutan vart han alldeles röd i ansiktet och började tokgrina men han vart tyst när jag kramade om han, lillgubben! Vikten är forfarande ett problem att han inte går upp som han ska så vi får gå på tätare kontroller och så ska jag försöka ge han ett till mål mat om dagen.

Efter bvc så gick vi hem till Emma och bakade bullar eller det var väl mest Emma som bakade och det ända jag gjorde var att mossa mandelsmassan :p Trevligt var det ialf och bullar fick vi med oss hem och vi har redan ätit upp en påse för dom var så goda =)




Lady GaGa

Såå jävla skön låt jag kan inte sluta lyssna på den. Men jag är så jag också att när jag har hittat en bra låt så spelar jag den om och om igen i några dagar innan jag tröttnar!



Kväller

Har inte gjort nå speciellt idag bara städat, tvättat och myst en massa med Elvin. Imorn ska Elvin få sin halvårs spruta, ussh och Emil kan inte följa med så jag måste hålla i han och de ser jag inte fram emot och jag kommer säkert drömma mardrömar hela natten. Nä ussh hoppas de går bra för Elvin, hatar verklingen när han har ont!

Nu ska jag gå och lägga mej i tid för en gångskull! =)



Elvin vill inte heller var med när de är sprutdax!

Ojojojoj

Elvin blir 6 månader idag, ett helt halv år min lilla plutt!



Måndag

Har jobbat från 17-22.30 ikväll och tidigare idag var vi på öppna förskolan och sen en sväng på köpis. Super trött är jag och brösten värker så jag ska puppa ur lite nu och sen äta lite mat som jag fick med mej hem från jobbet och sen blir de sängen. Fattar inte, varje dag tänker jag att jag ska lägge mej vid tio men det blir alltid efter tolv så nu måste jag verkligen skärpa mej!!

Liten blir stor

Nu har vi bytt ut liggdelen till sittdelen på Elvins vagn och jag lär ju säga att de kändes faktiskt ganska jobbig i början för nu var han inte min lilla bebis längre så låg i vagnen utan nu är han en stor pojke som ska sitta när vi ska ut och åka. Men han verkar gilla det ialf och det är det som är viktigast!



Vart lite knas först


Men pappa fixar


Perfekt, bra gjor pappa!=)

Söndag

Jag och Elvin gick upp för ungefär en timme sen och Emil ligger forfarande och sover för idag är det hans tur att ha sovmorgon, jag hade min igår. Skönt att få sova ut ialf en dag i veckan. Men jag måste nog vecka Emil senare för annars kan han nog sova bort hela dagen. Har inge speciellt på schemat idag men nåt ska vi väl hitta på!




Lördag

Var på kalas hos min moster på fömiddan och sen åkte vi hem till Emils pappa och var där en stund. Jag och Emil åkte även iväg en sväng och lämnade Elvin själv med hans farfar, men jag vågade inte vara borta längre en ½ timme. Men det hade gått bra och Elvin var glad när vi kom så det var skönt.

Får se om Anna kommer hit nå och kollar på film. Tidig kväll blir det ialf hade jag tänkt har blivit dåligt med sömn på senaste tiden för Elvin är så strulig på nätterna.



Lugn kväll!



Ikväll var Anna och Åke på besök och vi åt enchiladas och kollade på Fritt vilt. Läskig var den men lite seg ibland men helt klart värd att se på, vi har t.o.m Fritt vilt 2 hemma som vi kanske ska kolla på imorn.

Nu blir de sängen jag är förvånad över att jag har orkat hållt mej vaken så här länge var helt säker att jag skulle somna till filmen!





Det som började som en tur på fjället slutade med en kamp på liv och död...
Den norska thrillern "Kallt byte" har gjort succé på bio och på DVD i Norge.
En grupp norska ungdomar åker till fjällen för att åka snowboard. En av killarna
ramlar och bryter benet och de söker skydd i ett gammalt nedlagt fjällhotell.
Det visar sig snart att hotellet inte är så tomt som de först trodde.

Wawawa

För 4 dagarsen började Elvin med ett nytt ljud och han är så gullig och de låter så roligt. Så han låter så nästan hela tiden nu, mitt lilla gullhjärta jag smällter när jag hör alla nya ljud han kommer på! =)



Fredag

Skulle egentligen ha varit på musikleken imorse men fick sms av Emma att de var inställt. Ganska skönt faktiskt för jag vet inte ens om jag hade tagit mej för Elvin har varit vaken från och till sen klockan fyra imorse.

Stackars Emil fick lite skäll av mej imorse för de tar ett tag innan han vaknar och stänger av larmet och när det ringde så vaknade Elvin. Och jag som nyss hade lyckats få han att somna och så hade jag väll inte det bästa humöret efter att ha fått sova så lite. Men har ringt och sakt förlåt ialf! =)




Belinda ringde på förmiddan och undrade om jag vill gå på köpis eller nå och det hade vart jätte trevligt men jag känner att jag inte orkar och Elvin som inte har sovit så mycket är inte på så roligt humör och plus att vi är förkylda så vi behöver ta de lite lugnt och friskna på oss.

Elvin sover ute nu sen en timme så egentligen skulle jag behöva gå och lägga mej ett tag också men måste plocka undan efter mej i köket sen igår när jag gjorde kladdkaka och kycklinglassange. Jätte gott var det men som vanligt efter att jag har lagat nå så är det dubbelt så mycket saker framme än de borde vara och igår orkade jag inte ta bort allt.

Gonatt

Har tänkt att gå och lägga mej länge nu men har fasnat på youtube och kollar på alla melodifestival låtarna. Men jag hittar ingen som jag riktigt vill ska vinna, den ända bra i år var Lasse Lindh & Bandet - Jag ska slåss i dina kvarter! men han gick ju tyvärr inte vidare. Ååh han är så bra inga ord kan beskriva hur jag känner när jag lyssnar på han, sköna känslor ialf =) Nää jag är kär =)

Eeh gonatt!!



Matvrak

Kycklingen med potatis, ärtor och morot som vi gjorde igår var en succé Elvin åt upp allt som jag erbjöd han. Han fick t.o.m lite efterrätt för första gången annars brukar jag blanda i lite fruktpure i grötten bara, men han gillade äppelpuren och åt upp allt. Så nu har han ätit mycket och ligger och sover mät och belåten, hoppas det funkar lika bra imorn också! =)




Min fina!!



Tänker varje dag att jag ska gå och lägga mej i tid men det blir aldrig före tolv ändå. Lär verkling skärpa mej för Elvin vaknar tusen ggr på en natt nuförtiden och sen är han super pigg vid åtta och vill gå upp!!

Imorn ska jag möta Linda och Milla på stan om vi är friska här hemma, jag har börjat kännt mej lite krasslig här nu på kvällen! 

Äta kött

Har precis lagt in Elvins mat i frysen som vi har gjort här på kvällen. Nu ska ha få prova kött så vi gjorde kyckling med potatis och ärtor, kyckling med potatis och morötter och kyckling med potatis, morötter och ärtor. Haha stor variation men ska göra lite annan mat imorn tänkte jag.

Den här gången hade vi i lite kryddpepparkorn och ett lagerbland när vi kokade kycklingen så att de skulle bli lite mera smak. Får hoppas Elvin tycker om det då för just nu äter han ungeför 5 tsk och sen blir han less!

Vi hade:
1 kycklingfile
4 lagomstora potatisar
1 morot
lite rapsolja
2 kryddpepparkorn
1 lagerblad

Skala och skär potatis och morot i täningar, samt kycklingen. Börja koka moroten sen efter ca 5min lägg i potatis, ärtor och kyckling och koka i ca 10 min. Sen delade jag upp i olika portioner och mixtrade dom var för sig, så att de blev lite olika maträtter =)

Vi gjorde även lite äppelpure och dom är det bara att skala, skära i tärningar och koka ca 5 min och sen är det bara att slänga i dom i mixern, klart!!

Tycker det är så skönt när vi  har gjort egen mat till Elvin så att kan slipper burkmaten, känns jätte bra!! =) Det är lite jobbigt men hoppas att vi forsätter göra det ändå!!


  
 

ÖP

Men egentligen heter det väl ÖF jag har jämt sakt så men Emma och Madde har jämt sakt ÖP så det har blivit att jag säger så nu också, aja!

Fick göra textilavtryck och jag gjorde på två bodysar, jätte roligt var det och tänkte trycka lite mera nästa vecka. Tog bara med mej en av bodysarna den andra hänger kvar på tork.
Gjorde även ett nytt hand-och fotavtryck i gips så får se på fredag hur det blev men jag tror att det vart jätte bra.
Gud vad roligt egentligen att det finns ställen som man kan gå till när man är mammaledig annars hade man inte gjort alla dom här sakerna! =)











Elvin kan skriva

Så fort man har nånting i närheten av Elvin så ska han slita, ta och smaka på det. Så när han sitter med oss vid datan så attackerar han tangentbordet och nu har han kommit åt nån knapp så att det har blivit knas med boksäverna och siffrorna så nu när jag sitter här och skriver så måste jag sitta och klistra in vissa bokstäver. Och jag vet inte hur man ändrar men Emil kommer snart hem så då kan han fixa det, hoppas jag ialf!

Hälsning från Elvin



j0p877u98iMää, 765465klk5m-..-9o65ilö.ö m          09
QA\/98,,`G

I lördags

var jag först på inflyttingsfest och sen gick jag och Lollo hem till Line på lite för fest och de var så otroligt längesen jag såg henne så det var jätte kul! =) Sen gick vi till Slicken med det var sån lång kö så vi gick upp till Interpool istället.

Egentligen tänkte jag inte gå ut eftersom vi absolut inte har råd med det den här månaden men Lollo var så snäll så hon bjöd på hela kvällen så jag behöve inte ens lägga ut en krona. Jätte trevligt och roligt hade jag ialf, tack tack ! =)


 

 



Sjuk igen

Idag var första dagen som jag var hemma själv med Elvin igen och det har varit jätte mysigt. Fast han är sjuk nu med feber och hosta så han vill ha närhet hela tiden eller att jag ska vagga runt på han. Synd om han och han har knappt orkat skratta nå heller och han som alltid är glad, min lilla prins!!

Var till bvc idag också för en runtin kontroll och Elvin grinade hela tiden när vi var där och det brukar han aldrig göra så även hon på bvc märkte att det inte vara riktigt bra med han. Elvin har gått upp för lite ialf och följer inte hans kruva riktigt så vi måste få i han lite mera mat, men det är lite svårt för han kväljer nästan hela tiden och jag vill ju inte tvinga i han maten. Men det kan ta lite tid ibland och vi erbjuder ju han varje dag så snart så kanske det går bättre.

4 mån 3 dagar: 6570 g och 62.5 cm
4 mån 23 dagar: 6630 g och 64.5 cm
5 mån 20 dagar: 6875 g 67 cm

Vuxit mycket på längden har han gjort ialf och det märks nu använder han t.o.m kläder i stlk 70.





Förra veckan en pigg och äppelsugen liten Elvin =)



RSS 2.0