Snart

Idag får vi nycklarna så entligen flyttar vi snart till Valbo :)
Jag jobbar idag och imorn så de blir nog senare i veckan, får se om vi ska tapetserar innan vi flyttar, hade vart skönt att få de gjort!

Sista april firade vi hemma hos Madde och Oscar med grilling, alla gick hem starx efter elva och så är de väl för oss småbarns föräldrar, men mycket trevligt hade vi :)

Elvin har lärt sig att sitta ialf och har kunnat göra de i två veckor ungefär,men han vill inte sitta så länge så efter en stund så lägger han sig på mage. Och när han ligger på mage så snurrar han runt (som en klocka) och ålar bakåt, framåt har han inte lär sig än.Fast roligast tycker han är att gå(springa) runt i gåstolen.

Just nu sitter han på golvet och leker med en slickepot, tomflaska och ett decelitermåt, jätte roliga grejjer tycker han, så helt onödigt att köpa massa leksaker som vi har gjort :p

Men nu börjar han bli lite trött så ska ut och lägga lillpruppen!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Va skönt att ni har fått nycklarna nu! Det kan vara skönt att tapetsera innan för att slippa damm överallt! Hoppas allt är bra med er annars. Vill ses snart! Puss och Kram

2009-05-06 @ 07:39:04
URL: http://evasofiekristina.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton]

Täningarna kokar du separat och blandar sen i den färdiga puren så det blir bitar i maten. istället för helt slät pure. Dom ska ju vänja sig vid att tugga ;)

2009-05-06 @ 12:45:21
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: madde

Härligt att ni blir valbo bor! :P

2009-05-07 @ 08:13:58
URL: http://maddewadelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0