Vet fan inte vad jag ska göra

Jag vet att jag sårade dej jätte mycket och jag har verkligen vissat hur ledsen jag är, men vad kan jag göra! Egentligen har jag inte gjort nå fel men de var jävligt dåligt av mej! Gjort är gjort!

Börjar bli så jävla less på dej nu, skärp dej!! Du har ingen rätt att säga att jag är en jävla hora, fitta, äckel, blåst i huvudet, mm. Speciellt inte när Elvin hör!! Och du fattar inte hur mycket dina ord sårar. Fan jag orkar inte, vad ska jag göra!?

Och du kan inte säga att jag är en dålig mamma för de är jag inte fast jag tvivlar varje gång du säger de! Jag har haft han istorsätt hela veckan förutom när jag har jobbat och tagit vaccinet. Har inte haft nå fritid så jag har inte hunnit känna efter så mycket för Elvin går först så jag måste ha massa energi till han!

Jag kan knappt äta eller sova så i helgen skulle jag verkligen behövt din hjälp för jag ska jobba kväll hela helgen och skulle vilja sova dan efter. Jag behöver de om jag ska orka ta hand om Elvin!! Men nää de kan du ju inte för att du mår så dåligt över de här, men festa i helgen har du inga problem med!

Anledningen till att jag skriver de här är att jag aldrig har fått pratat utan att bli avbryten och fått höra alla dåliga saker jag är. Lyssnar inte alls på vad jag säger!!

Hoppas du läser och förstår!För vi har fan ett barn ihop de funkar inte så här. Tänk på Elvin!!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Men fy,, låter som en jobbig period.. =/ hoppas du tar dig igenom den utan större förluster..

2009-11-26 @ 21:50:08
URL: http://alicespappa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tänk på att de va dej han valde att få barn med, han vill att du skulle föda hans barn de måste betyda något. så dom orden han säger måste vara tomma! men han har verkligen inget rätt att säga dom orden eller göra som han gör!

jag känner inte dej och vet inget om eran relation!

Men jag har barn själv o jag vet hur jobbigt de är ibland när man ska hinna med allt som är runt om kring

2009-11-26 @ 22:18:48
Postat av: Jenny ~Elvins mamma~

Anonym: Får verkligen hoppas att han inte menar de men efter ett tag så tar jag åt mej jävligt mycket av det han säger eftersom de inte blir nå bättre utan tvärtom! Men tack:)

2009-11-26 @ 22:49:15
URL: http://jennyemilelvin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppas det löser sig ♥

2009-11-27 @ 20:28:56
Postat av: Anonym

Okej! Då kanske du ska tänka om de är så du vill ha de!

Eran son vet inte vad han säger, men han känner på dej att något är fel! Och de mår ingen bra av...

Jag har fått ord i ansiktet också, visst de svider men INGEN vet vilken mamma jag är de är så lite folk ser, de är vi som är med våra barn 24 timmar.

Det kan vara så att han är avis på de du och Elvin har! och de är därför han säger såna ord till dej!

Men de han inte förstår att han bara förstör för sin son!för en dag kanske du inte orkar mer och då står han med sina föräldrar åt olika håll...

Så jag hoppas verkligen att han lyssnar på dej och ändrar sig!

Lycka till!

2009-11-27 @ 21:25:29
Postat av: Nathalie

Fy va jobbigt!! Jag och Fredde hade riktigt stora problem ett tag också. Det gick så långt att vi planerade vilka veckor vi skulle ha flickorna och vilka grejer vi skulle splitta.. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig för er! Jag önskar ingen människa det h-vete som vi har haft!! kram!

2009-11-27 @ 23:36:23
URL: http://mammanattis.blogg.se/
Postat av: Lindis

Du är stark Jenny, det här fixar du!

Och bra att du har en sån snäll farmor och mormor till Elvin som verkligen ställer upp till 100% det behöver ni nu!

Kraaaaam och pusssss

2009-11-28 @ 00:20:27
URL: http://lindaharrysson.blogg.se/
Postat av: Crazyangel

Jag finns här! Och jag kan ta Elvin ett par timmar nån dag så får barnen leka om du behöver sova. kan jag träna på att vara tvåbarnsmamma ;)Sen tror jag inte att E är sig själv. Av andra orsaker. Så ta inte åt dej av hans ord. Och vad jag vet, så har han sårat och gjort dej (coh elvin) väldigt illa oxå, så du ska inte ta på dej skulden att det blivit såhär. Man är två i ett förhållande.

2009-11-28 @ 21:42:40
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0