6:e tanden

Just de! Såg tidigare idag att även Elvins andra framtand har kikat ut.


 

Bild från igår och då syns inte tanden så den måste ha kommit inatt. Haha han såg bra rolig ut förut när han bara hade "vampyrtänderna" uppe :P

Slö dag

Har inte gjort så mycket idag förutom att vi var ute och gick på förmiddan. Har varit helt slut idag och de har nog även Elvin varit som sov 2 ½ timme middag efter promenaden! Fast städat hela lägenheten har jag faktiskt gjort också :)

Dax att sova nu så att jag orkar upp i morgon...


Elvin har ätit banan i vagnen så därför är jackan smutsig!


Onsdag

Nu ska vi ta oss ut på en promenad idag igen, känner mej duktig! Ska bara få tag i Michelle och sen ska vi vara ute minst två timmar....



Utelek

I förmiddags gick vi till lekparken för att gunga vilket alltid är lika roligt och han grinar när jag tar upp han. Sen kom Michelle och då tog vi en promenad på 1 ½ timme. Riktigt kallt var de ute men så fort vi hade gått en stund så vart de alldeles lagomt :)


Kalas

Kom hem för ungefär en timme sen efter att ha varit hos Elvins farmor som fyllde år idag! Åt massa kakor. bullar och tårta fast jag egentligen inte ska äta nå sånt....Men skit gott är de och jag kan verkligen inte hålla mej ifrån sånt :)



Tisdag

Elvin fick äta en macka med leverpastej till frukost för första gången i morse annars har han fått smörgåsrån men han börjar tröttna på de. Han tyckte de va jätte gott och de var inte mycket som han slängde på golvet annars brukar de vara de enda han gör när han äter, nästan ialf!

Nu leker han äntligen på sitt rum efter att ha hängt mej i benen hela morgonen. Nu ska jag gör mej iordning så att vi kan ta en promenad med vagn eller så får han cykla!?



Söndag

Sitter och väntar på att Rebecka ska ringa så att hon kan vara med Elvin medans jag solar men tydligen är de jätte skönt att sova så de tar väl ett tag till. Men de gör inget för just nu ligger Elvin också och sover som förresten inte sov middag igår men lika glad var han för de!

 

Nu vaknade Elvin och står och skäller som en hund hör jag! Så mamma om du läser slitt upp Rebecka ur sängen nu.....

Leksällskap

Emma och Milton kom förbi än snabbis fö ett tag sen. Barnen lekte lite på Elvins rum men dom stog mest och tigde mat av gravida hungriga Emma  :)



Nu har vi jätte brottom för vi ska göra en hemlig sak :) :) :) :)

Pink cotton candy

Har beställt lotion och doft spray från eleven alldeles nyss och jag längtar tills dom kommer. Sara har sånt så jag vet att de luktar underbart gott mmmm!




Torsdag

Elvin ligger och sover och jag hoppas att han sover länge för jag är super trött jag också!

Lillbus var vaken mellan kl.00.30-02.15 han gnällde, grina, slängde saker + sig själv och slogs. Lite less och trött man var då, såna gånger vill jag bara stoppa tillbax han i magen igen eller kanske byta till en snällare....men tur att han var glad och mysig när han vakna så att de jämnade ut sig :)

Ute och cyklat har vi varit idag måste cykla så myckte som möjligt innan de blir för kallt och snö.

Nu ska jag värma lite lasagne från igår och kolla på One tree hill!



Onsdag

Emma ringde precis och undrade om vi vill gå med ut på promenad så vi ska göra oss i ordning och gå hem till Emma och Milton nu. Höll egentligen på att lägga Elvin när hon ringde och som tur var hade han inte somnat så hoppas han somnar när vi är ute istället men de ska han nog göra.

Elvin fick smaka Nestles festis för första gången till mellanmålet imorse och den gillade han jätte mycket. Plommon fick han också till som även är en favorit!



God natt

Nu måste jag verkligen gå och lägga mej skulle ha gjort de för längesen egentligen men som vanligt fastnar jag framför datorn! Går aldrig och lägger mej i tid fast jag är så trött om dagarna och tänker att jag senast ska lägga mej tio men nä, fast de är jag själv som får lida :P



Solat



Var
och solade här på kvällen och skit skönt var de!


De
var första gången på länge som jag kunde ligga still i solariumet annars brukar jag hoppa i och ur flera ggr. Jag får för mej att solariumet kommer gå sönder så att jag ramlar igenom eller att jag får den översta delen över mej.


sola för mej brukar vara en hemsk upplevelse och jag kollar på tiden flera ggr men idag var de riktigt skönt!

Bästa bloggen!!

 

Klicka på bilden....


Nya skor

Har glömt att visa Elvins nya skor som vi köpte förra veckan. Ett par lite finnare och ett par andra som han kan ha när han är ute och leker eftersom han kryper så att han nöter sönder skorna :P



Uttråkad

Elvin är forf. sjuk men de har blivit lite bättre men han får hålla sig inne idag också! Men de är så sjukt tråkigt och jag är så rastlös, längtar skit mycket tills jag börjar jobba igen orkar inte vara hemma varje dag längre!

Elvin sover nu ialf han var jätte trött och har varit de sen han vakna så han har inte varit på nå bra humör heller så de gör ju inte saken lättare att vi måste vara inne. Men tänkte ut och gå en liten sväng sen ialf de kan ju bara vara nyttigt!



Söta lilla Sara

Sara har äntligen skaffat blogg, bra då har jag lite mer att göra på dagarna haha :)



En sjuk liten pojk

Elvin har haft hosta i några dagar och de blir bara värre och nu är han även hes. Imorse spydde han också men de var bara slem så de är bra att han får upp de. Ont i halsen har han nog också för han kan knappt äta. Så har fått göra purè av hans mat så att han skulle få i sig lite, men fruktpurérna har gått i bra :)

idag har vi bara varit inne och tänker stanna inne också så att de inte blir värre. För de var nog för att vi var ute och grillade i Svartviks stugan igår som de blev värre...



En grinig liten Elvin som blir arg när han

inte får bada :)



Söndagar på Steel town

Igår var de premiär för Söndagar på Steel town i väntan på. Riktigt härligt var det med sköna människor och live musik! Där kommer jag vara varje söndag som jag kan ialf :)


 

 


Elvins första teckning

Elvin fick kritor när han fyllde år som vi invigde idag. Han tyckte de var jätte roligt att rita och gjorde en jätte fin teckning som sitter på kylskåpet nu. Så snart kommer vi ha hela lägenheten täckt av Elvins konst :)







Annars då ska har jag äntligen fixat syntestet till körkortstillståndet idag, ett steg framåt ialf. Och så har vi varit på stan och kollat efter ett par skor till Elvin men hitta inga! 

Som jag har skrivit tidigare så har jag knappt tid att sitta vid datorn längre för Elvin vill ha min uppmärksamhet hela tiden men ska försöka skriva ett inlägg om dagen ialf.

Helt slut

Är så fruktansvärt trött nu för tiden, jävla höst! Har inte orkat göra nå vettit idag förutom att gå till köpis en sväng för att köpa regnställ till Elvin. Finns knappt nå fina regnställ nästan alla är mörkblå och jag vela ha en med färg som de lös om. Hitta till slut en på stadium som jag är jätte nöjd med och så köpte jag ett par galonvantar som jag hoppas att han kommer vilja ha på sig :)


 



Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa tills jag somnar vilket jag nog kommer göra ganska snabbt! Hoppas Elvin sover hela natten utan panikskrik som har hållt oss vakna dom senaste nätterna.

Elvins presenter

En borg

Cykel

Massa leksaker, bilmatta och böcker

Overall

Ed Hardy tröja och massa andra kläder

Och pengar! Så Elvin fick jätte mycket saker när han fyllde år och han är jätte nöjd! Inga onödiga saker heller så vi är också super nöjda :)

5:e tanden har kommit

Nu har ena framtanden uppe kikat ut också! Han har ju bara haft hörntänderna uppe så han har sett ut som en liten vampyr :)

Har haft fullt upp med att underhålla en liten pojk idag han blir så uttråkad om han inte har något att göra hela tiden. Och om jag sätter mig vid datan blir han jätte arg och står vid mej och grinar tills jag reser mej upp och då skjuter han undan stolen så att jag inte ska sätt mej där igen :)


GLÖM INTE....

att titta på idol när dom är i gävle :) Undrar om de är nån man känner igen med, nån lär de väl ialf vara!?


 


Jävla sara som sa att idol var idag, jag som har suttit och väntat på de hela kvällen men så är de imorn :P


Låten som går på repeat just nu


Mekar Elvin

Elvin älskar sin cykel som han fick av hans farfar med familj när han fyllde år. Håller på och fixar och donar med den hela tiden. Tror nog att vi ska ut på en liten cykletur så fort han har ätit, han är lite rastlös nu!



Stressig morgon

Vi skulle ha varit på öp vid nio tiden imorse men vi vaknade inte förren vid halv nio efter en skrikig natt! Hade lite  saker som vi skulle göra innan äta frukost,bada och klippa naglarna. När Elvin var helt klar så vara de bara jag som skulle slänga i mej lite frukost. Jag var så stressad så jag glömde stänga dörren till badrummet och badbaljan hade jag inte tömt och Elvin var i sitt rum (trodde jag). Men jag hörde hur de plaska så jag gick och kollade och där satt Elvin i baljan med gosedjur och kläder och var överlycklig! Så de vara bara att börja om och jämt när jag har bråttom så är de alltid nått sånt där som händer. Men jag har väl sakt att Elvin älskar att bada....



De blir aldrig som man har tänkt sig

Elvin vaknade efter att bara ha sovit en halv timme så jag gick in och försökte få han att somna om men så ringde min mobil som jag hade med mej in och då var de kört! Han som brukar sova 2 timmar så han kommer nog vara super grinig senare.

Men just nu är de full fart på han men jag tänkte ta och gå till köpis nu innan han blir grinig!



Ute och cyklat

Elvin ligger och sover nu efter att ha varit ute och cyklat ett tag. Nästan alla som vi går förbi flinar, hejar eller pratar med han och han blir så stollt när han sitter där (lägger in bild på cykeln sen). Han älskar att cykla!!

Nu ska jag äta och kolla på en bra film och bara ta de lungt tills han vaknar! Sen kanske vi tar oss i väg till köpis en sväng.


Innan han somnar slänger han sig fram och tillbax i sängen så han somnar på alla möjliga olika sätt. När han har somnat lägger jag han självklar i hans säng!


Söndag

Fick sovmorgon imorse och de är så skönt att få gå upp i lugn och ro, har tur jag som får sovmorgon 1 gång i veckan.

Idag tänke jag kolla om de är nån som vill gå på köpis med oss måste handla lite kläder till Elvin för presentpengarna han fick.


Första steg

Elvin har tagit sina första steg idag :) Fast tyvärr så missa jag det :(

Vi var hemma hos Emils pappa och Elvin satt hos Bella och så kom Anna och sträckte ut armarna mot Elvin så tog han 3-4 steg. Så snart så går han fast för mig så får han gärna krypa ett tag till!




Kom hem från Emils pappa för en halvtimme sen,vi har varit där för att fira Bella så fyllde 18 år. Så de bjöds på mat,fika och drika men jag höll mej till läsk. Jag dricker bara för att bli full inte för att de är gott!

Nu tänkte vi ta och kolla på en film(?) skit på tvn som vanligt.

Dax att börja blogga igen

Nää nu ska jag bli duktig på att blogga igen minst ett inlägg om dagen. Känner att de är dax nu har nog kommit i en ny blogg period :)

Ser att jag har haft mina trogna läsare fast jag knappt har skrivit nå. Men dålig har ni på att kommentera och jag vet knappt vilka som läser!? Så nu vill jag att ni skriver en kommentar om vilka ni är som läser! Känns bättre att blogga när jag vet vilka de är som läser :)


Elvins födelsedag

Fick paket på sängen när man vaknade

(men inge frukost hade blivit lite kladdigt)


Jobbigt att öppna paket när man är nyvaken

så måste vila lite:)


Hmm va är de för nå...


Ååå en rolig brandbil som låter!


Fick mer paket när pappa kom från jobbet :)


Pappa hjälper till


En del av fikat!

bara hembakt alltihop (känner mej duktig:) )

 

Öppnar mera paket

(Smuts på linsen ser jag)


Får hjälp av Åke


 

Nää har ledsnat på att öppna nu!


Blåsa ut ljuset (fast pappa fick hjälpa till)


Klart att man ska få en bit när man fyller år:)


Ooj ännu mer paket!


Pappa skruvar ihop cykeln


Stökigt efter paketen


Är ialf snäll och delar med sig av leksakerna:)


Elvin 1 år

Har precis plockat undan efter en hel dag firande av min 1-åring, har haft besök här till och från sen halv tolv så nu är vi heeelt slut! Och imorn väntar lite mer friande. En massa fina presenter har han fått och han är jätte nöjd :)

Lägger in mer bilder imorn!




Helgen

I lördas åkte vi ut till Emils mammas "stuga" för att sova över en kväll. Jätte mysigt och skönt att komma bort ett tag även om de inte var på nå speciellt.


Jätte roligt när pappa skjusar på!

Har stängt för öppna spisen men Elvin kommer

på ganska snabbt hur han ska flytta den :P



söndan åkte vi hem till Michelle för att fira henne och sen hem för att spackla väggarna i Elvins rum. Har sakt länge att vi måste vara färdig i Elvins rum tills han fyller år (på tordag) och de blir vi nog :)




Lite bilder

Älskar verkligen att gunga

Leker i lekparken

Provar gamla gåstolen

Myser med tant Sara

(färgade mitt hår så hon har lånad t-shirt)

Klättrar i och ur gamla vagnen

Leker med mammas mobil

Mitt liv


RSS 2.0