Kall mat

Har inte kunnat äta förren nu, för Elvin har inte velat vara själv. Han har somnat på mej men sen när jag har lagt han i sängen har han vaknat efter en minut. Men nu efter att han har sovit en timme på mej så går han med på att ligga i babtgymet.

När jag är hemma själv på dagarna måste jag ha mat som går fort att göra för Elvin vill aldrig ligga själv mer än tjugo minuter, så idag vart det fiskpinnar med pommes som jag bara slängde in i ugnen, fast när dom var färdiga så ville Elvin själv klart vara med mej. Så nu får jag äta kall mat, haha!!

I helgen ska vi försöka göra något åt att han inte vill vara själv, det är lättare när Emil är hemma så att vi kan hjälpa åt med det. Men vet inte hur vi ska göra och det kanske forfarande är för tidigt han kanske behöver extremt mycket med närhet eller så har vi skämt bort han. Hmm vet inte jag!?

Har satt upp oss på en två på vretas som hoppas att vi får den. Den finns ju också tvåor och treor i centrum som ligger ute på direkten, men jag vill ju inte bo där. Vet inte om jag ska chansa på att vi får den på vretas eller om jag ska ta centrum. Tror inte att jag skulle trivas i centrum men på vretas bodde vi förut så där vet jag att jag skulle trivas.


Kommentarer
Postat av: crazyangel

Jaa jAg tänkte det :) Madde och Nova vill nog oxå med. Vet du vilken dag det är man gör sånna där händer å fötter avtryck eller är de ala dagar?

2008-11-14 @ 16:34:01
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Okey :) Vart bor ni då?

2008-11-14 @ 16:54:16
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Linda♥

aa vet har verkligen inte vart ute på äventyr så har int eknäppt nå bilder.. :S

men de kommer nästa vecka :D



2008-11-14 @ 16:59:06
URL: http://lindaharrysson.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Okey :)



löshår vettu ;P

2008-11-14 @ 17:13:49
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Linda♥

Nää de blir så mycke egolinda då:P

Men ska knäppa lite :)





Kom in på msn.

2008-11-14 @ 22:39:54
URL: http://lindaharrysson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0