Underbara sol

Vi har varit ute istortsätt hela dagen idag och så kom Sofie och Andreas med barn och hälsade på och grillade lite korv.

Ska bli fint väder hela helgen har jag hört, synd att Emil ska snickra imorn och jag ska jobba hela söndag så vi kommer inte kunna göra nå speciellet. Har börjat jobba halvtid nu ialf om jag inte har skrivit de, verkligen skönt att komma iväg ibland och spara på föräldrardagarna!

Så har inte gjort så mycket mera än att jobba och umgåtts med min lilla familj sen jag skrev sist tror jag, var till Emma, Niklas och Milton och hälsade på igår medans Emil var på fotbolls träning. Och så har jag och Elvin varit på stan en sväng med tant Linda, men nä inge annat speciellt tror jag!?

Som sakt skit tråkigt att blogga när jag inte kan lägga in nå bilder så får se hur mycket jag kommer skriva den här veckan, men om en vecka flyttar vi till Valbo ialf =D Synd bara att de börjar bli så fint väder bara för då är de skönt att vara här, där vi kan vara ute hela dagarna!

Låten som spelas just nu


Duktig

Trodde inte jag skulle få nå gjort idag eftersom jag är dålig och Elvin är grinig istortsätt hela tiden, men ändå har jag lyckats göra mat till Elvin. Gjorde fiskgrattäng och kyckling med grönsaker, fast gjode inte färdigt de utan tänkte koka ris och potatis imorn.

Så nu kan jag lägga mej på soffan och känna att jag har gjort lite nytta idag ialf. Men hungir som fan är jag har bara ätit två mackor idag men nu orkar jag verkligen inte ställa mej vid spisen en gång till.


Dålig

Ussh sjuka är vi alla här hemma, Elvin hostade så han spyde inatt men de är ju bra så att han fick upp lite slem men läskigt är de när de blir så. Och Emil är på väg hem från jobbet för han är så sjuk med feber och hosta, och jag har ont i halsen och känner mej tjock i huvudet så fort jag rör på mej känns de som om jag kommer svimma. Så i helgen blire nog bara att ta de lugnt här hemma, synd jag som är ledig hela helgen!

Annars då så har de inte hänt så mycket, tänkte skriva ett inlägg om Elvin senare så att ni får veta hur duktig han har blivit =) Just de både jag och Emil fick tillbax mycket på skatten så de känns så jävla bra, för de tänkte vi b.la köpa en bärbar data, nintendo wii, körkort till mej och spara! Skit glad att vi slapp betala som jag var helt säkert på!=)

Nu ska jag lägga mej på soffan och tycka synd om mej själv medans Elvin sover en stund.


Ingen lust

Skit tråkigt att blogga när jag inte kan lägga upp nå bilder, hittar inte sladden till kameran. Vi har ju knappt nå ordning alls på våra saker nu och jag orkar inte gå ut i garaget och leta heller allt står liksom uppallat. Men snart är de bara 3 veckor tills vi flyttar =)

Har inte gjort nå speciellt idag bara städat, lagat mat till Elvin har gjort:
*stuvademakaroner med krov och morötter
*fläskfile med potatis,ärtor och broccoli
*äpple och päron
*äpple, päron och banan
*banan och halon

Och imorn tänkte jag göra lite mera mat till Elvin så jag ska gå och förbereda köttfärsen nu innan jag tänkte ta de lugnt framför tvn.

Internet ett tag

Har fått lånat Emils mormors data med trådlöst internet tills på torsdag, hon är så snäll och vi har även fått låna hennes mobil ett tag eftersom våra inte har nån sändning här ute.

Jag har börjat jobbat tre dagar i veckan nu så ska jobba idag också när Emil kommer hem och sen är jag ledig fyra dagar, skönt med lite extra pengar.

Det går faktiskt bättre att bo här än vad jag trodde fast jag saknar att göra vissa saker som öp, köpis och vi får ju inte mycket besök här ute fast Linda och Jonna har varit här och hälsat på och i lördas grillade vi här med Sofie,Andreas,Stina och Stefan.

Men längtar tills vi har flyttat till Valbo och kan packa upp alla våra saker just nu ligger det mesta i säckar och kartonger så har inte koll på nåt och det är väl det jobbigaste.

Skriver mer när jag har tid och lägger upp lite bilder, just nu har jag massa saker att göra innan jag börjar jobba.

RSS 2.0