Tönnebro

Två timmar tog de för oss idag innan Elvin somna. Skitunge, han vill aldrig sova för han är så nyfiken så han är rädd att han missar nå.

Tidigare idag var jag och Elvin i Tönnebro och badade med Sara, hennes Emil och en kompis till han. Jag och Elvin satt i skuggan och så fick han krypa runt och plaska lite i vattnet. Elvin är helt tokig i vatten och älskar att bada, ingen badkruka som mej.

Nä nu bilre sängen!


(Bilder kommer)

Vart inga bra bilder för batteriet i kamerna dog!

Första tanden

Kände alldeles nyss att Elvin har fått en tand, liten och vass är den men jag kan inte se de för Elvin är där med tungan hela tiden. Tänk att man kan bli så glad och stolt för en sån sak =)

Har glömt att berätta att 20/5 (nästan 3 veckor sedan) tog Elvin sina första krypsteg, så nu är de full fart här hemma hela tiden. Han har även lärt sig att sätt sig från krypställning och resa sig upp på knäna med stöd.

Hittar inte på kamerasladden så det blir inte så mycket blogga förren jag har hittat den, hatar inlägg utan bilder :P

Pinsamt


Promenad

Var nyss ute på en promenad med Emma och Milton, undrar hur många gånger jag har sakt att vi ska ut och gå varje dag fast ändå blir de bara en-två ggr i veckan.

Nu lär jag byta på bajsElvin ussh vad de luktar, tredje bajsblöjan idag så nu lär det väl vara tänder på g, eller?!Har inte hittat sladden till kameran än så kan inte lägga in nå bilder men har snott en från Linda ;)

Tillbax

Nu har vi fixa internet hemma ialf så nu kanske jag kommer blogga lite, fast det har vart så skönt utan data. Så får se om jag skriver nå imorn. Lägger in en ny bild på min lilla gofis som har blivit så stor =)RSS 2.0