Vinnarlåten

Jag är helt säkert på att den här låten kommer att vinna eurovision, så jävla bra låt! Synd att jag kommer missa melodifestivalen bara, jag har aldrig gjort de!Segt

Kommer inte nånstans med flytten känns de som, vi hade tänkte att tapetsera före vi flyttade in men nu skiter vi i de och försöker flytta in i helgen. Annars tar de jätte lång tid innan vi är klar, för vi  har bara hunnit riva tapeterna i alla rum!

Ska jobba extra idag 17-02, egentligen skulle jag behöva vara ledig så att Emil kunde spackla och slippa vägarna. Nu går ju inte de eftersom han måste ta hand om Elvin, fast vi får ju pengar istället.

Har inte tid att sitta här längre har massa att göra som, lägga Elvin, göra mat och äta, göra tvättservetter, duscha, diska, tvätta jobbarkläderna, packa sköttväskan! 

Får lägga in en gammal bild så de blir lite roligare, har forf inte hittat sladden till kamerna =p
(Nästan 4 månder gammal bild, ussh vad tiden går fort)

Snart

Idag får vi nycklarna så entligen flyttar vi snart till Valbo :)
Jag jobbar idag och imorn så de blir nog senare i veckan, får se om vi ska tapetserar innan vi flyttar, hade vart skönt att få de gjort!

Sista april firade vi hemma hos Madde och Oscar med grilling, alla gick hem starx efter elva och så är de väl för oss småbarns föräldrar, men mycket trevligt hade vi :)

Elvin har lärt sig att sitta ialf och har kunnat göra de i två veckor ungefär,men han vill inte sitta så länge så efter en stund så lägger han sig på mage. Och när han ligger på mage så snurrar han runt (som en klocka) och ålar bakåt, framåt har han inte lär sig än.Fast roligast tycker han är att gå(springa) runt i gåstolen.

Just nu sitter han på golvet och leker med en slickepot, tomflaska och ett decelitermåt, jätte roliga grejjer tycker han, så helt onödigt att köpa massa leksaker som vi har gjort :p

Men nu börjar han bli lite trött så ska ut och lägga lillpruppen!

RSS 2.0