Mellandags rea

Vi var in på köpis idag en sväng var inte så mycket folk som jag trodde de skulle vara. Vi fynda väl inte så mycket men vi kollade inte så mycket heller vi var bara in i affärer med barn kläder. Orkade inte gå in och trängas med barnvagn i affärer som gina och sånt för där var det mycket folk. Köpte ialf en tröja till Elvin och en mascara till mej som det var rea på och resten vi köpte för lite av julklappspengarna var inte rea. Oftast är det inte så mycket bra saker tycker jag det är typ sånt som har legat på lagret sen tidigare verkar det som.




Köpte till Elvin idag!


Sen var vi hem till Sofie och Andreas och lämnade julklapparna till barnen, men vi hade köpte en häst till Maya som hon redan hade fått så vi ska lämna kvittot till dom så att dom kan byta. Lättare att göra så än att vi ska byta och så kanske det blir samma fel igen och så kommer vi säkert glömma bort så kvittot inte gäller.





Fin min =)


Lilla Elvin är fortfarande vaken så klart så vi tänkte leta efter en film att kolla på. Nu har vi sladd ialf fick en av Andreas när vi var där idag, skönt för det är ju nästan aldrig nå bra på tvn.

Kommentarer
Postat av: Faster

Hej!! Ja har hittat din julklapp!! Hehehee =) Lr ska ja säga som det var så va de väl kanske åke som hittade.. Han e ju ett riktigt proffs på inslagna saker nu mer =) Ses snart!!

2008-12-27 @ 11:38:22
URL: http://akesmattea.blogspot.com
Postat av: Emma

vi fick den där slipovern i julklapp till milton :)

2008-12-27 @ 14:55:11
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Louise Caroline

Gud vad fina kläder! :) Ser jag rätt i att den hundtandsmönstrade koftan är från H&M?

2008-12-27 @ 16:27:02
URL: http://l2008.blogg.se/
Postat av: sofie

hehe va bitchig elvin såg ut påkortet :P

2008-12-27 @ 19:35:27
URL: http://kevinmayaanton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0