Somna själv

Vi fick julmat idag med hos Emils Mormor och Morfar och det tyckte ialf jag var jätte bra för jag älskar ju prinskorvar skulle kunna äta det åtminstånde en gång i veckan. Emil verkade inte heller ha något emot det för han tog t.o.m en matlåda tills på måndag. Emils kusiner med barn/pojkvänner var också där och en av Elvins tremänning är född i januari så båda är 08 och dom höll på att byta av varandra med grinandet om inte den ena grina så grinade den andra, haha!!

Idag har vi fått Elvin till att somna i sin säng flera gånger, jobbigt har det varit men vi måste ju för han börjar bli ganska tung att gå och bära runt på tills han somnar. Oftas när vi har lagt han i sängen för att försöka få han att somna så har vi nästan tagit upp han så fort han har grinat lite för det är ju jobbigt när han grinar och inte vill sova själv. Men nu så har han fått grina och vi har stått där och stoppat i nappen och lagt på han täcket tills han somnar och han har faktiskt inte grinat så länge. Tagit en kvart ungefär har det gjort innan han har somnat och då har han ju självklart inte grinat hela tiden det skulle jag aldrig klarat av. Han har mest legat och vridit och vänt på huvudet så att han har tappat nappen och sparkat med benen så att täcket åkt av.

Nu ska vi också gå och lägga oss så att vi orkar upp imoron så att vi kan göra nå och så att vi inte sover bort hela dagen, go natt!! =)



Kommentarer
Postat av: Emma

Nä ja vet inte alls om vi ska slå oss ihop med Madde å co eller hur de blir.. återstår å se ^^



Den gamla versonen av PS har ja haft i typ 3 år å de är väll nu ja börjat få koll på de. Så de känns ju lite segt om de ska ta yttligare tre år att lära sig de här nyaste ;P

2008-12-28 @ 10:32:48
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0