Söndag

Vi har nyss ätit lite mat och nu sitter Emil och kollar på Populärmusik från Vittula, själv tycker jag inte om den filmen tycker den är lite äcklig så den får han kolla på själv.

Idag har vi knappt varit hemma nå, ställde klockan på elva men ingen av oss orkade upp för Elvin somnade vi fyra igår så vi gick upp halv ett istället. Så när vi hade vaknat fixade vi lite saker och sen åkte vi iväg till Valbo kyrka och träffade prästen för att prata om dopet. Efter ett låååångt samtal så åkte vi till köpis och fixade dom sista julklapparna så nu har vi bara Åke kvar. Sen Åkte vi runt med nästan alla dopkort så att vi slipper betala så mycket för frimärken, smarta vi!

Men vi fick inte allt gjort som vi hade tänkte eftersom vi gick ju upp lite senare och sen så blir det inte som man har tänkt sig när man har en liten bebis för allt tar nästan dubbelt så lång tid då. Som förut då kunde man gå upp en halv timme före så att man hann göra sig klar men nu tar det nästan två timmar för Elvin ska äta, byta blöja, pussas, byta kläder, spy. byta kläder igen, grina, äta lite mer och sätta på ytterkläder.



Kommentarer
Postat av: Martin

Och vad kostar ett frimärke?

Och vad kostar bensinen?

Smart?

2008-12-21 @ 23:01:46
Postat av: Jenny

Martin: Men vi hade jätte många kort och dom flesta bor i närheten och sen så gav jag en bunt till min moster som hon som hon ska dela ut, så det blir ju lite biligare :P

2008-12-21 @ 23:22:25
URL: http://jennyemilelvin.blogg.se/
Postat av: Faster

Vikka fiiina kort som damp ner i kasstet ida =) Åke vart lite lessen.. han fick inget kort....

2008-12-22 @ 00:13:28
URL: http://akesmattea.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0